Ο Απόστολος Παπαλεξίου είναι Leadership Mindset Coach, σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης και επιχειρηματίας. Έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες σε κλάδους επαγγελματικών υπηρεσιών όπως Learning & Development, Human Resources, Banking και Advertising σε θέσεις εκπαίδευσης και coaching, προσλήψεων, πωλήσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Έχει διατελέσει ιδρυτής εκτελεστικός διευθυντής επί 10 χρόνια του εκπαιδευτικού οργανισμού Solidarity Mission που ειδικεύεται στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων για νέους επιχειρηματίες. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και είναι απόφοιτος της Positivity Coaching των προγραμμάτων «Personal and Executive Coaching» και «Mentor Coaching Days».

Είναι διαπιστευμένη coach (ACC) από το ICF και δραστηριοποιείται ως Executive, Academic και Career Coach εφαρμόζοντας κατά περίπτωση το εργαλείο Cinema Coaching.

Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από το ICF και εξειδικεύεται στο business coaching μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Παράλληλα προσφέρει ατομικές συνεδρίες life coaching.

Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από το ICF και εξειδικεύεται στο executive coaching. Για περισσότερα από 20 χρόνια βρίσκεται στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης με παρουσία σε Ωδεία και Μουσικά Σχολεία ως καθηγήτρια βιολιού και ανώτερων θεωρητικών μουσικής.

Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από το ICF. Διαθέτει πτυχίο (Β.Α.) Ψυχολογίας, από το Concordia University, με εξειδίκευση στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και στο Group Leadership. Έχει ολοκληρώσει με διάκριση, τα προγράμματα Diploma in Team and Leadership Coaching, Diploma in Positivity Coaching (Personal & Executive) και Μentor Coaching Days Certificate της Positivity.

Associate

Liz Hall is Editor & Co-owner of Coaching at Work magazine (www.coaching-at-work.com); author of Coach Your Team (Penguin, 2019); author of Mindful Coaching (Kogan Page, 2013), author/editor of Coaching in Times of Crisis & Transformation (Kogan Page, 2015), and chapter contributor to books including Professional Coaching (Springer, 2018); Mindfulness in Organisations (Cambridge University Press, 2015), and Mastery in Coaching (Association for Coaching/Kogan Page, 2014). Her books are translated in Spanish, Arabic, Korean and Chinese.????

Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από τον ICF, HR Consultant με εστίαση στην ανάπτυξη των ανθρώπων και εμπειρία στον ιδιωτικό, το δημόσιο τομέα και τους μη κυβερνητικούς φορείς. Έχει σπουδάσει Βιολογία και είναι κάτοχος MBA. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Positivity Coaching (Personal & Executive) και το πρόγραμμα Team & Leadership Coaching στην Positivity Coaching.??

Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από τον ICF, Business & Financial Coach και Σύμβουλος Διοίκησης. Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική και Χρηματοoικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ». Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Positivity Coaching (Personal & Executive) και το πρόγραμμα Team &Leadership Coaching στην Positivity Coaching.??

Είναι διαπιστευμένος Coach (ACC) από τον ICF. Το πάθος και η αγάπη του είναι να ενδυναμώνει ανθρώπους να διεκδικούν τους στόχους και τα όνειρά τους. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Team & Leadership Coaching στην Positivity Coaching. Οι συνεργασίες του ξεκινούν σαν ένα ταξίδι, έχοντας βασικά του εφόδια το coaching και τα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης αξιοποιώντας την εμπειρία από τη «θητεία» του σε μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες όπως η KPMG, η PWC καθώς και η OPTIMAL HR group.??

Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από τον ICF, Personal & Executive Coach και εξειδικεύεται στο Communication και Relationship Coaching σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με πολυετή επαγγελματική εμπειρία ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες στο Marketing και στον Όμιλο ΟΤΕ, στο CRM Campaign. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Positivity Coaching (Personal & Executive) στην Positivity Coaching.??