Όταν ολοκληρώνονται οι σπουδές, η κοινότητα συνεχίζει!

Η αγάπη και εμπιστοσύνη σας προς την Positivity Global Coaching καθώς και η αμέριστη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη του ανθρώπου, μας οδήγησαν στην δημιουργία του Club.

Σκοπός της ύπαρξής του η καλλιέργεια ενός ουσιαστικού δεσμού ανάμεσά μας που θα προάγει την επικοινωνία, την γνώση και την περαιτέρω ανάπτυξη ιδεών και δεξιοτήτων με την εδραίωση μιας κοινότητας επαγγελματιών που αλληλεπιδρούν, αλληλοϋποστηρίζονται και δρουν υπεύθυνα και εμπνευσμένα.

Oι δράσεις μας περιλαμβάνουν βραδιές αμοιβαίας μάθησης, διοργάνωση εκδηλώσεων, workshops και σεμιναρίων με υψηλά standards και συμμετοχή κοινού καθώς και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις προσφοράς.

Με αξίες μας την αποφασιστικότητα, την αυθεντικότητα, τον σεβασμό, την ειλικρίνεια και την πρόοδο, παρέχουμε τη φιλοξενία και την εγγύηση των υψηλών standards της κάθε συνεύρεσης.

Μπες κι εσύ στο Club!

Απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία συμμετοχής στο Positivity Club και τα προνόμια που αυτό συνεπάγεται -όπως εκπτώσεις σε εκπαιδεύσεις, δωρεάν είσοδο σε εκδηλώσεις, δωρεάν εποπτείες κλπ.- κάνοντας μια δωρεά αξίας 50€ στο “Διαβάζω για τους άλλους” εδώ.

Εμείς, το μόνο που χρειαζόμαστε για να ενταχθείς στο Club, ή να ανανεώσεις τη συνδρομή σου, είναι το αποδεικτικό της δωρεάς, το οποίο θα στείλεις στο email μας ask@positivityglobal.org

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου στο Positivity Club τώρα εδώ.

Τόσο εύκολα, τόσο απλά!

Μια γεύση από τη θεματολογία των Posi-seminars!

Μήπως το επόμενο σεμινάριο είναι δικό σου;!

Στείλε την πρόταση σου εδώ.

Θέλεις να ξεκινήσεις ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;

"*" indicates required fields

Θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες*
Θέλω να ξεκινήσω ΑΜΕΣΑ!*
Μένω*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Στην Positivity Coaching γράφεις την Επιτυχία σου!