Εποπτεία

“Supervision is an Ethical Practice.”

Το ICF ορίζει την Εποπτεία στο Coaching (Coaching Supervision) ως εξής: «Η Εποπτεία στο Coaching συμβαίνει όταν ένας coach φέρνει κατά περιόδους τις εργασιακές του εμπειρίες στον Επόπτη του προκειμένου να εμπλακούν σε αναστοχαστικό διάλογο και συνεργατική μάθηση με σκοπό την ανάπτυξη και το όφελος του coach και των πελατών του.»

Η Εποπτεία διαφέρει από το Mentor Coaching ως προς το εξής: Το Μentor Coaching εστιάζει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων κυρίως στο πλαίσιο της αρχικής ανάπτυξης. Η Εποπτεία προσφέρει μια πλουσιότερη και ευρύτερη ευκαιρία υποστήριξης και ανάπτυξης στον coach. Στην Εποπτεία, ο coach προσκαλείται να εστιάσει περισσότερο σε αυτά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και στο που το προσωπικό μπορεί να παρεμβαίνει στο επαγγελματικό.

O Άγγελος Δερλώπας, MSc, MCC, CMC, ESIA είναι πιστοποιημένος επόπτης από την Coaching Supervision Academy καθώς και από το EMCC Global και χρησιμοποιεί ένα συνθετικό σχεσιακό μοντέλο εποπτείας που προσφέρει μετα-συστημική οπτική.

Οι ομαδικές συνεδρίες εποπτείας γίνονται μία φορά το μήνα online μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Είναι δωρεάν για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Positivity, για ένα χρόνο μετά την αποφοίτηση, όπως επίσης και για όλα τα μέλη του Positivity Club.

Πως λειτουργεί.
Με βάση την εμπειρία σας με πελάτες, φέρνετε τους προβληματισμούς σας στην εποπτεία.
Κάποια θέματα θα προκριθούν να συζητηθούν στην ομάδα. Ο supervisee θα παρουσιάσει το θέμα και ο επόπτης θα αναλάβει να δημιουργήσει νέες επιγνώσεις, σε όλη την ομάδα, μέσω αναστοχαστικού διαλόγου και συνεργατικής μάθησης. Δείτε τα παρακάτω video των supervisees που περιγράφουν την εμπειρία και τα ωφέλη της στην πρακτική του coach, στους πελάτες, στο επάγγελμα και στην τέχνη.

Για να είστε επιλέξιμος-η για τη συνεδρία εποπτείας, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει εγκαίρως* το φύλλο αναστοχασμού στο link αυτό.

 

(*): Εγκαίρως σημαίνει τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν.
Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες εποπτείας αναρτώνται εδώ.

H ομαδική εποπτεία είναι δωρεάν:

  • για τα μέλη του Positivity Club
  • για τους φοιτητές
  • για τους αποφοίτους μέχρι 1 χρόνο από την αποφοίτηση

Είναι υποχρεωτικό για όσους παρέχουν coaching μέσω του προγράμματος Credentialed XP (για απόφοιτους Positivians Credentialed Coaches).

Package

6 x 90€ for 6 x 60 min.group sessions

6 x 160€ for 6 x 60 min.individual sessions

Single bookings

120€ for 1 x 60 min.group session

180€ for 1 x 60 min.individual session

All rates are payable in advance.

All rates may be subject to VAT.

Supervision Testimonials

  • Μαριάννα Αποστολίδη, ACC
  • Κατερίνα Χατζάκη, PCC

Το link για να συνδεθείτε, εφ’ όσον έχετε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα είναι:

https://positivityglobal-org.zoom.us/j/6973551111

 

Κατεβάστε την εφαρμογή Zoom από την διεύθυνση zoom.us/download ή δωρεάν από το app store, ή απλώς αποδεχτείτε την εγκατάσταση του πρόσθετου στοιχείου που θα εμφανιστεί, αφού πατήσετε τον σύνδεσμο της συνάντησης. Σας προτρέπουμε να εγκαταστήσετε από τώρα την εφαρμογή Zoom στον Η/Υ ή στην ηλεκτρονική κινητή συσκευή σας, προκειμένου να αποφύγετε καθυστερημένη σύνδεσή σας στην συνάντηση. Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε από πριν την εφαρμογή Zoom στην συσκευή σας, η Zoom παρέχει την δοκιμαστική σελίδα https://zoom.us/test. Περισσότερες πληροφορίες για χρήση του Zoom μπορείτε να βρείτε εδώ: https://support.zoom.us/hc/en-us.

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε τηλεφωνικά: 2111984488,541614141# (για Ελλάδα)
Bρείτε το τοπικό σας νούμερο: https://zoom.us/u/af4Z3iXon

Θέλεις να ξεκινήσεις ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;

"*" indicates required fields

Θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες*
Θέλω να ξεκινήσω ΑΜΕΣΑ!*
Μένω*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Στην Positivity Coaching γράφεις την Επιτυχία σου!