Η Εταιρία μας

Δίνουμε εργαλεία σε ανθρώπους για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να αλλάξουν τον κόσμο με το δικό τους τρόπο. Η θετικότητα του coaching βασίζεται στις αρχές της θετικής ψυχολογίας, η οποία τονίζει τη σημασία των θετικών συναισθημάτων, των ισχυρών χαρακτηριστικών και της αισιοδοξίας στην προώθηση της ευημερίας και της επιτυχίας.

Η Positivity Coaching μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αναπτύξουν μια πιο θετική στάση ζωής, να αυξήσουν την αντοχή τους σε προκλήσεις και αναστατώσεις και να βελτιώσουν τις σχέσεις και την συνολική ποιότητα ζωής τους. Αυτό περιλαμβάνει την εργασία με έναν coach για την αναγνώριση των αρνητικών σκέψεων, την ανάπτυξη θετικών στρατηγικών αντιμετώπισης και την ορισμό επιτεύξιμων στόχων.

Tα οφέλη της Positivity Coaching περιλαμβάνουν:

  • Αύξηση ευτυχίας και ευημερίας: Το coaching θετικότητας μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αναπτύξουν μια πιο θετική σκέψη, οδηγώντας σε αυξημένα αισθήματα ευτυχίας και ευημερίας.
  • Βελτιωμένες σχέσεις: Εστιάζοντας στη θετική επικοινωνία και στη δημιουργία θετικών σχέσεων, το coaching θετικότητας μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με άλλους.
  • Αύξηση ανθεκτικότητας: Το coaching θετικότητας μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις στρατηγικές που χρειάζονται για να ανταποκριθούν σε ανατροπές και προκλήσεις.
  • Αύξηση κινητοποίησης και παραγωγικότητας: Εστιάζοντας στη θετική οριοθέτηση στόχων και στην ανάπτυξη μιας νοοτροπίας ανάπτυξης, το coaching θετικότητας μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αυξήσουν την κινητοποίηση και την παραγωγικότητά τους.

Συνολικά, είναι μια ισχυρή μεθοδολογία για άτομα που αναζητούν να καλλιεργήσουν ένα πιο θετικό mindset και να επιτύχουν τους στόχους τους. Με την εστίαση στα θετικά σημεία και τις θετικές ποιότητες του κάθε ατόμου, το coaching θετικότητας μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση μεγαλύτερης ευτυχίας, ευεξίας και επιτυχίας.

Η Positivity Coaching είναι μια συμβουλευτική εταιρεία, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη κοινοτήτων πρακτικής μέσω της συνεχούς μάθησης, του coaching και του mentoring.

Λειτουργούμε μέσω ενός δικτύου συνεργατών, εκπαιδευτών-συμβούλων και coaches, οι οποίοι όλοι έχουν εκπαιδευτεί και διαπιστευτεί για να παρέχουν μια συνεπή, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη υπηρεσία σε αυτόν τον τομέα.

Με μεγάλη υποστήριξη τόσο από τη συνεχή έρευνα όσο και από τις βέλτιστες πρακτικές, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ενημερώνονται συνεχώς, πιστοποιούνται και διακρίνονται.

Η Positivity Global Coaching είναι ένας κορυφαίος, παγκοσμίως διάσημος οργανισμός coaching αφοσιωμένος στην παροχή πιστοποιημένων προγραμμάτων εκπαίδευσης στο coaching και εκτεταμένων υπηρεσιών εταιρικού coaching, σε συνδυασμό με εργαλεία αξιολόγησης συμπεριφοράς και επικοινωνίας, βασισμένα στην επιστήμη. Με μια διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων και πιστοποιημένων Coaches και Καθηγητών Coaching, ανθίζουμε καθοδηγώντας άτομα, ομάδες και οργανισμούς προς την προώθηση μιας θετικής νοοτροπίας και την υλοποίηση των φιλοδοξιών τους.

Η κύρια προσέγγισή μας βασίζεται στις φιλοσοφίες της θετικής ψυχολογίας, επικεντρώνοντας στους ουσιαστικούς ρόλους των θετικών συναισθημάτων, των δυνατοτήτων χαρακτήρα και μιας αισιόδοξης προοπτικής για τη βελτίωση της ευεξίας και της επιτυχίας.

 

Το Όραμα & Αποστολή μας

Όραμα.

Στην Positivity Global Coaching, φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου η δύναμη της θετικότητας και του μετασχηματιστικού coaching φτάνει σε κάθε γωνιά, ενδυναμώνοντας ατομα, ομάδες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να υιοθετήσουν τα μοναδικά τους όραματα και να ανθίσουν.

Αποστολή.

Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους να μεταμορφώσουν τον κόσμο τους, προωθώντας μια θετική νοοτροπία και υλοποιώντας τις φιλοδοξίες τους, μια επιδραστική εμπειρία coaching κάθε φορά.

 

Οι Αξίες μας

Στην Positivity Global Coaching, πιστεύουμε στη δημιουργία ενός κόσμου όπου η θετικότητα, η ακεραιότητα και η αριστεία αποτελούν τη βάση των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων, τόσο εντός όσο και εκτός της οργάνωσής μας.

Θετικότητα. Υιοθετούμε την προχωρημένη επίδραση της θετικότητας ως καταλύτη για ανάπτυξη και ευημερία, στοχεύοντας στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της ελπίδας σε όλες τις αλληλεπιδράσεις.

Ακεραιότητα. Διατηρούμε ακλόνητη τη δέσμευση στις υψηλότερες ηθικές αρχές, της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και της αυθεντικότητας σε κάθε δράση.

Αριστεία. Αναζητούμε ακατάπαυστα την αριστεία σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας, θέτοντας ψηλά τον πήχη για τον εαυτό μας και τον κλάδο μας.

Ανάπτυξη. Ενθαρρύνουμε συνεχώς την ομάδα μας και τους συνεργάτες μας να βγούνε από τη ζώνη ανεσής τους.

Καινοτομία. Επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις τεχνικές μας στο coaching, ενσωματώνοντας τα τελευταία ευρήματα στην ψυχολογία, την τεχνολογία και την ηγεσία.

Η Positivity Coaching είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της σουίτας Everything DiSC και της Five Behaviors.

Subscribe on LinkedIn

Συνεργασίες

Θέλεις να ξεκινήσεις ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;

"*" indicates required fields

Θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες*
Θέλω να ξεκινήσω ΑΜΕΣΑ!*
Μένω*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Στην Positivity Coaching γράφεις την Επιτυχία σου!