Η Εταιρία μας

Η Positivity Coaching είναι μια συμβουλευτική εταιρεία, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη κοινοτήτων πρακτικής μέσω της συνεχούς μάθησης, του coaching και του mentoring.

Λειτουργούμε μέσω ενός δικτύου συνεργατών, εκπαιδευτών-συμβούλων και coaches, οι οποίοι όλοι έχουν εκπαιδευτεί και διαπιστευτεί για να παρέχουν μια συνεπή, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη υπηρεσία σε αυτόν τον τομέα.

Με μεγάλη υποστήριξη τόσο από τη συνεχή έρευνα όσο και από τις βέλτιστες πρακτικές, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ενημερώνονται συνεχώς, πιστοποιούνται και διακρίνονται.

Το χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνει:

  • Σχεδιασμό και υλοποίηση διαπιστευμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης coaches
  • Σχεδιασμό και εφαρμογή εταιρικών προγραμμάτων coaching και εκπαίδευσης
  • Σχεδιασμό και εφαρμογή προγραμμάτων εταιρικής κουλτούρας coaching
  • Σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων team coaching, αξιολόγηση και ανάπτυξη του αντίκτυπου της ομάδας στην επιχείρηση
  • Εποπτεία και αξιολόγηση εσωτερικών coaches

Η Positivity Coaching:

  • Επικεντρώνεται στα αποτελέσματα ως σημάδια για την παροχή αριστείας σε μια καταλυτική προσέγγιση για τη σταδιακή και βιώσιμη αλλαγή για άτομα και οργανισμούς.
  • Δεσμεύεται να επενδύσει στη διαδικασία ανάπτυξης με όλους τους διαθέσιμους πόρους και με πλήρη πίστη ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί.

Η Positivity Coaching αντιλαμβάνεται τις ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες ως εστιακούς θεσμικούς ενεργοποιητές που μπορούν να επιταχύνουν τη διαλεκτική των συντεταγμένων ενός συστήματος αξιών που θεωρούν την αλλαγή σα ζωοποιό δύναμη και σαν παράγοντα που διατηρεί τη συστημική ισορροπία.

Η Positivity Coaching με το όραμα των τριών πυλώνων συνοψίζει την ανάκτηση της δυνατότητας:

  • Προσκαλεί τη σκέψη να προχωρήσει από τον κόσμο της δημιουργίας σε εκείνον της ύπαρξης.
  • Ενεργεί σαν ένας Zeitgeber μεταξύ της διαφεύγουσας αλήθειας και της διαυγής σκέψης.
  • Παρέχει το όχημα για μία συνηχούσα, ακτινοβόλα και άπτερη εκπλήρωση.

Μέσα από την έμπειρη σχεδίαση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, μπορείτε να περιμένετε ότι θα αναπτύξετε ευχέρεια στο να δημιουργείτε διεισδυτικές και εστιασμένες συζητήσεις οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους να βιώσουν μια δυναμική μετακίνηση στον τρόπο σκέψης τους, να ευθυγραμμίσουν την πρόθεσή τους με δράση και να ενεργήσουν αποφασιστικά προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Positivity Coaching δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό, στο δημόσιο και στον τρίτο τομέα ενώ παράλληλα οργανώνει και παρουσιάζει τακτικά το έργο της σε τοπικά και διεθνή συνέδρια προάγοντας το coaching & mentoring και διευρύνοντας τους τρόπους με τους οποίους ο σύγχρονος άνθρωπος εξελίσσεται και ακμάζει μέσα από την υποστήριξη αναπτυξιακών διαλόγων και μεθόδων.

Η Positivity Coaching είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της σουίτας Everything DiSC και της Five Behaviors.

Συνεργασίες

Θέλεις να ξεκινήσεις ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;

"*" indicates required fields

Θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες*
Θέλω να ξεκινήσω ΑΜΕΣΑ!*
Μένω*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Στην Positivity Coaching γράφεις την Επιτυχία σου!