Everything DiSC

Βοηθάμε τους ανθρώπους να αναπτύξουν ικανότητες σύνδεσης και επικοινωνίας

To Everything DiSC® είναι μια προσωπική αναπτυξιακή μαθησιακή εμπειρία που μετρά τις προτιμήσεις και τις τάσεις με βάση το μοντέλο DiSC®. Αυτό το απλό αλλά ισχυρό μοντέλο περιγράφει τέσσερα βασικά στυλ: D, i, S και C, και χρησιμεύει ως το θεμέλιο για την εφαρμογή της σουίτας Everything DiSC. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εξατομικευμένες γνώσεις που εμβαθύνουν την κατανόησή τους για τον εαυτό τους και τους άλλους, καθιστώντας τις αλληλεπιδράσεις στο χώρο εργασίας πιο ευχάριστες και αποτελεσματικές. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο αφοσιωμένο, συνεργατικό εργατικό δυναμικό που μπορεί να προκαλέσει ουσιαστική βελτίωση της κουλτούρας στον οργανισμό σας – είτε το εργατικό δυναμικό σας είναι απομακρυσμένο, στο γραφείο, ή κάπου ενδιάμεσα.

 1. Workplace: Δέσμευση κάθε ατόμου στην οικοδόμηση πιο αποτελεσματικών σχέσεων στην εργασία.
 2. Agile EQ: Αναπτύξτε τη συναισθηματική νοημοσύνη που απαιτείται για να υποστηρίξετε μια ακμάζουσα ευέλικτη κουλτούρα.
 3. Work of Leaders: Δημιουργήστε επιδραστικούς ηγέτες μέσω της διαδικασίας Οράματος, Ευθυγράμμισης και Εκτέλεσης.
 4. 363 for Leaders: Ανατροφοδότηση 360 μοιρών συν τρεις στρατηγικές.

Ανακαλύψτε τη δύναμη του ΕΜΕΙΣ.

Η ανακάλυψη βγαίνει μέσα από την ανθρώπινη εμπειρία. Μας εμπνέει, μας συνδέει, μας πηγαίνει μπροστά σε ένα κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα. Έχουμε φτάσει ένα σημείο που ο ρυθμός που ανακαλύπτουμε πράγματα είναι καταιγιστικός σε τέτοιο βαθμό που να χάνεται το ανθρώπινο στοιχείο. Για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προοδεύουμε πρέπει να φτιάχνουμε εργασιακή κουλτούρα που να εμπνέει την ανακάλυψη. Αρχίζουμε κάνοντας επανασύνδεση με τον εαυτό μας και με τους άλλους.

Eίμαστε το Everything DiSC και πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες των επιχειρήσεων βρίσκονται στους ανθρώπους τους. Πιστεύουμε σε μια εργασιακή κουλτούρα που αγκαλιάζει την δύναμη των δυνατών χαρακτήρων και διαφορετικών τύπων που έχει ο καθένας μας. Πιστεύουμε ότι όταν δυναμώσουμε αυθεντικές ανθρώπινες συνδέσεις μπορεί να γίνει κάτι πολύ δυνατό. Ξεκλειδώνουμε το δυναμικό μας και συνδεόμαστε με τον πραγματικό εαυτό μας. Εκτιμάμε τους άλλους με αυθεντικό τρόπο και αποκτάμε καινούργια οπτική. Δημιουργούμε κουλτούρα συνεργασίας, με κάθε συζήτηση, κάθε φορά.

Eίμαστε το Everything DiSC. Ανακαλύψτε τη δύναμη του ΕΜΕΙΣ.

Μάθετε περισσότερα με την εγγραφή σας σε ένα από τα παρακάτω ασύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης.

 1. AgileEQ σε αυτό το link.
 2. Work for Leaders σε αυτό το link.
 3. Workplace σε αυτό το link.

Aν θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας διαγνωστικό συμπληρώστε αυτή τη φόρμα.

Κάθε ξεχωριστή εφαρμογή Everything DiSC έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους με άμεσο στόχο μια δημιουργία κουλτούρας που προσφέρει αρμονία, σύνδεση, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

 1. Agile EQ

Αναπτύξτε τη συναισθηματική νοημοσύνη που απαιτείται για να υποστηρίξετε μια ακμάζουσα ευέλικτη κουλτούρα.

 • Ανακαλύψτε τα EQ πλεονεκτήματά σας
 • Αναγνωρίστε τις δυνατότητες EQ σας
 • Δεσμευτείτε σε προσαρμοσμένες στρατηγικές για την οικοδόμηση ευελιξίας

Οι άνθρωποι που θέλουν να αναπτύξουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη ή αλλιώς το EQ τους συχνά παλεύουν επειδή είτε δεν ξέρουν πού να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους είτε δεν ξέρουν πώς να βελτιώσουν αυτές τις δεξιότητες σε πρακτικό επίπεδο. Αυτή η μέθοδος τους παρέχει καθοδήγηση.

Ο συμμετέχων καλείται να κατανοήσει τη νοοτροπία του και τους άλλους. Η μέθοδος αυτή δεν περιορίζεται στη διδασκαλία του συμμετέχοντα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του στυλ του. Παρέχονται στρατηγικές για να τον βοηθήσουν να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής του. Είσαι έτοιμη-ος να τις ανακαλύψεις;

 1. Workplace

Δεσμευτείτε στην οικοδόμηση πιο αποτελεσματικών σχέσεων στην εργασία.

Αποκτήστε:

 • Αυτοανακάλυψη σε βάθος
 • Εκτίμηση στα διαφορετικά στιλ εργασίας
 • Στρατηγικές για επιτυχημένες αλληλεπιδράσεις

 

 1. Work of Leaders

Δημιουργήστε σημαντικούς ηγέτες μέσω διαδικασιών Οραματισμού, Ευθυγράμμισης και Εκτέλεσης.

Κερδίστε:

 • Ένα απλό, συναρπαστικό μοντέλο ηγεσίας
 • Εξατομικευμένες γνώσεις για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και την υπέρβαση των προκλήσεων
 • Ένα σαφή δρόμογια βελτίωση

Βασισμένο σε ένα αποδεδειγμένο μοντέλο ηγεσίας – Όραμα, Ευθυγράμμιση και Εκτέλεση – το Work of Leaders έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε το μοναδικό σας στυλ ηγεσίας DiSC και να το προσαρμόσετε ώστε να παρέχει μια σαφή, ενεργή πορεία προς μια πιο αποτελεσματική ηγεσία.

To Διαγνωστικό

Με την υποστήριξη 40+ ετών έρευνας, κάθε αξιολόγηση προσωπικότητας Everything DiSC συνδυάζει προσαρμοστικές δοκιμές και εξελιγμένους αλγόριθμους για να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σε κάθε συμμετέχοντα. Αυτές οι ιδέες θέτουν τα θεμέλια για μια εξατομικευμένη εμπειρία πλούσια με “aha!” στιγμές που εμπνέουν αλλαγή συμπεριφοράς.

Το προφίλ

Το εξατομικευμένο περιεχόμενο στο προφίλ εμβαθύνει την αυτοκατανόηση μέσω του μοντέλου DiSC. Οι άνθρωποι αποκτούν γνώσεις σχετικά με τις προτιμήσεις και τις τάσεις τους, μαθαίνουν περισσότερα σχετικά με τη σχέση τους με άλλους και λαμβάνουν στρατηγικές με δυνατότητα δράσης για να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις αλληλεπιδράσεις τους και τελικά την απόδοσή τους.

Το εργαστήριο

Το προφίλ ζωντανεύει σε μια εικονική ή προσωπική εμπειρία δια ζώσης που προσελκύει και εκπαιδεύει. Εύκολα στη χρήση εργαλεία εργαστηρίου, όπως περιεχόμενο σεναρίου, σύγχρονο βίντεο και σημαντικές δραστηριότητες, μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν τις συγκεκριμένες και απομακρυσμένες ανάγκες των ανθρώπων και του οργανισμού σας.

Η πλατφόρμα

Το Catalyst ™ είναι μια εξατομικευμένη, κινητή πλατφόρμα εκμάθησης που λειτουργεί ως ενιαίο σημείο πρόσβασης σε ολόκληρο το ταξίδι DiSC®του μαθητή. Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη διευκόλυνση από εκπαιδευτή ή για ατομική εξερεύνηση, το Catalyst ενσωματώνει το DiSC στη ροή της εργασίας, διασφαλίζοντας ότι αυτό που μαθαίνεται εφαρμόζεται εύκολα.

Θέλεις να ξεκινήσεις ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;

"*" indicates required fields

Θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες*
Θέλω να ξεκινήσω ΑΜΕΣΑ!*
Μένω*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Στην Positivity Coaching γράφεις την Επιτυχία σου!