Αθηνά Αγγελούδα, ACC

Associate Coach

Έχει ολοκληρώσειτα προγράμματα Diploma in Team and Leadership Coaching, Diploma in Positivity Coaching (Personal & Executive)  της Positivity Global Coaching.

Πιστοποιημένη  Εκπαιδεύτρια Everything DiSC

Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, NLP Master Practitioner

Έχει πολυετείς εμπειρία στον επιχειρηματικό χώρο ως ανώτερο στέλεχος σε επιχειρήσεις σε θέσεις Πωλήσεων, Εμπορικής  και Γενικής Διεύθυνσης.

 Υπηρετεί εθελοντικά ως Γεν. Γραμματέας Ψυχικής Υγείας στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, με στόχο την υποστήριξη της πρόληψης, της δημιουργίας λύσεων και την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας για άτομα και ομάδες που χρειάζονται ενδυνάμωση.

 Ως  εκπαιδεύτρια συμπεριφορικού διαγνωστικού εργαλείου Everything DiSC, εκπαιδεύει επιχειρηματικές ομάδες, στελέχη εταιρειών, πωλητές και εκπαιδευτικούς, ώστε να πετύχουν ευέλικτη και αποτελεσματική επικοινωνία, αυξάνοντας το brand, την ροή εργασιών, την επαγγελματική και προσωπική τους ανέλιξη.

 Ως Coach, συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ομάδες  και ανερχόμενους ηγέτες ώστε να ξεκλειδώσουν την προσωπική τους δύναμη & ικανότητες, για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την θετικότητα τους & να πετύχουν  τους στόχους τους.