Η συμμετοχή μου στο Coaching Business plan με έφερε σε ένα νέο πεδίο γνώσης, όπου προβληματίστηκα για το ποια είμαι γενικά και ως coach και το τι μπορώ να προσφέρω μέσω του coaching.

Ο οπτικός μου ορίζοντας διευρύνθηκε ώστε να μπορώ να αντιληφθώ και να ερευνήσω τι είναι το coaching, ποιοι είναι οι πιθανοί πελάτες μου, ποια είναι η αγορά, ποιες είναι οι απαιτήσεις της αγοράς, τι είναι αυτό το μοναδικό που μπορώ να προσφέρω και ποιο ακριβώς είναι το μήνυμά μου και με ποια συναισθήματα και ποιους τρόπους μπορώ να το επικοινωνήσω.

Το ταξίδι μου ως επιχειρηματίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αλλά στην προετοιμασία βλέπω ότι ακόμη μαθαίνω. Το σεμινάριο του Coaching Business Plan έβαλε τις κατάλληλες βάσεις για την θεμελίωση του προφίλ μου ως coach και ως επιχειρηματίας. Παρόλο ότι η φιλοσοφία ζωής μου δεν σχετίζεται με την επιχειρηματικότητα ήταν η πρώτη φορά που ένοιωσα ότι αξίζω να πληρωθώ για αυτό που κάνω και μπορώ με την κατάλληλη εξειδίκευση και προώθηση του εαυτού μου.

Παρόλαυτα απελευθερώθηκα κατανοώντας ότι κάθε coach έχει τον δικό του κόσμο και μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και το profil του ως coach όπως επιθυμεί με γνώμονα τις αξίες του.

Με βοήθησαν πολύ οι απόψεις των ανθρώπων της ομάδας και ιδιαίτερα του Άγγελου που το impact που αφήνει σε γνώση, σε κάθε συνάντηση, είναι τουλάχιστον 2,3 βιβλίων. Ισως να μην μπορούμε να τη διαχειριστούμε αμέσως αλλά όλα είναι γύρω μας και σιγά σιγά έρχονται μπροστά μας.

Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ για ένα ακόμη ταξίδι εμπειρίας.

Νίκη Σταμούλη

Το σεμινάριο Coaching Business Plan, είναι ένα περιεκτικό, προκλητικό και πολύ καλά δομημένο πρόγραμμα. Ο Άγγελος Δερλώπας, απλόχερα και με αυθεντικότητα μοιράζει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του, ως ένας καταξιωμένος και επιτυχημένος επαγγελματίας Coach. Μέσα από ένα δημιουργικό, ομαδικό και ασφαλές πλαίσιο με βοήθησε πάρα πολύ να αναστοχαστώ και να ευθυγραμμίσω τις αξίες μου με την δημιουργία του προσωπικού μου επιχειρηματικού coaching brand. Οι πολύ δυνατές και εύστοχες ερωτήσεις ήταν το κατάλληλο όχημα – ξεκινώντας από την την θεμελιώδης ερώτηση: Γιατί θέλω να γίνω coach; – ώστε να ξεδιπλωθεί όλη η στρατηγική σου, με ξεκάθαρους στόχους και δράσεις. Εξαιρετική εμπειρία!! Ευχαριστώ πολύ!!

Ευγενία Τσίγκου

Coaching Business Plan: Το επιχειρείν στο coaching, δοσμένο με τρόπο coaching. Το συγκεκριμένο εργαστήρι αποτέλεσε για μένα μια μοναδική εμπειρία κατάδυσης στο επιχειρηματικό μου είναι, με εξόπλισε με σημαντικά εφόδια και εργαλεία και με γέμισε αυτοπεποίθηση. Το αποτέλεσμα; Οι πρώτες εκατό μέρες του επιχειρηματικού μου πλάνου είναι έτοιμες. Συστήνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε όποιον ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο coaching. Είναι άμεσο, πρακτικό, αφυπνιστικό και ίσως το σημαντικότερο όλων… εμπνευστικό! Μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Δερλώπα και την Positivity!

Μάρη Γαργαλιάνου

Coaching Business Plan: ένα εργαστήρι που με τη δομή του, με το μοναδικό τρόπο του Άγγελου Δερλώπα να μοιράζεται γνώση και εμπειρία προκαλώντας ταυτόχρονα να αναδυθεί το καλύτερο από και για τον καθένα, καθώς και με τη συμβολή των συναδέλφων-συνοδοιπόρων σ’ αυτό το ταξίδι, με ώθησε να ψάξω μέσα μου. Να αναζητήσω και να βρω τι έχω να δώσω, πώς θα το αποδώσω και ποιο θέλω να είναι το προσωπικό μου αποτύπωμα ως επαγγελματίας στο χώρο.

Δεν ήταν εύκολο, ήρθα αντιμέτωπη με αδυναμίες μου, ζορίστηκα. Έχω όμως σήμερα την απάντηση και αυτό για μένα είναι τέλειο!

Σας ευχαριστώ όλους!

Ειρήνη Κανέλη

Νιώθω πολύ τυχερή που κάπου στο διάβα μου συνάντησα την Positivity και τον κύριο Δερλώπα!

Έχω μπει σε τροχιά ασταμάτητης μάθησης εδώ και κάποιους μήνες, το Highlight όμως όσων μέχρι στιγμής παρακολούθησα ήταν το πρόγραμμα Business Plan.

Από το πρώτο κιόλας μάθημα συνειδητοποίησα πως εγώ χρειάστηκα πολλά χρόνια εμπειρίας για να αποσταλάξω κάποιες γνώσεις πάνω στο πως χτίζεται μια έναρξη απασχόλησης είτε είναι εμπόριο είτε είναι παροχή υπηρεσιών… και πιστέψτε με έχω ρισκάρει αρκετές φορές.

Έχω ξενυχτήσει μετά από κάθε μάθημα γιατί δεν σου τα δίνει έτοιμα… παίρνεις πολύ τροφή για σκέψη και τα κουμπώνεις σε αυτό που κάνεις σήμερα.

Το καλύτερο δώρο που μου έκανα!

Μαρία Αμπατζίδου

Το Coaching Business Plan μου κέντρισε την περιέργεια από την πρώτη στιγμή. Θεώρησα ότι θα με βοηθήσει να πετύχω τα επαγγελματικά μου σχέδια στο coaching, γι’ αυτό και αποφάσισα να το παρακολουθήσω.

Η εμπειρία ήταν μοναδική! Δούλεψα μέσα σε μία ομάδα όπου προβληματιστήκαμε, μοιραστήκαμε, συνεργαστήκαμε, οραματιστήκαμε και καταλήξαμε ο καθένας με τη μοναδικότητα του σε μία δική του πορεία με κοινό την αγάπη μας για το coaching.

Το εργαστήριο αυτό μου άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι, μου άνοιξε νέους ορίζοντες και με γέμισε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για το επαγγελματικό μου μέλλον και μάλιστα σε μία δύσκολη εποχή μετά από εγκλεισμό και αβεβαιότητα για το μέλλον. Νιώθω πιο έτοιμη να πετύχω τους στόχους μου

Μάχη Κυπραίου

Η εκπαίδευσή μου στην Positivity στα διπλώματα “Personal & Executive Coaching” και “Team & Leadership Coaching” μου άνοιξε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς δρόμους. Το γεγονός ότι μπορώ να βοηθήσω, με τη μεθοδολογία και τα εργαλεία που μας δόθηκαν, ανθρώπους και επιχειρήσεις να προχωρήσουν στο όραμα και τους στόχους τους με ενθουσιάζει. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, κάθε άλλο, και κάνει το coaching ακόμα πιο ενδιαφέρον. Αυτό που εκτιμώ στον Άγγελο, όλο και περισσότερο, καθώς μπαίνω πιο βαθιά στον κόσμο του coaching, είναι ότι δεν υποστηρίζει ότι υπάρχουν συνταγές και εύκολες λύσεις. Με το δικό του ήσυχο και ταυτόχρονα προκλητικό τρόπο σε ωθεί να προσπαθήσεις περισσότερο, να μάθεις μέσα από την εμπειρία και τους πελάτες σου, αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση. Και είναι εκεί για να υποστηρίξει τους μαθητές του, ως coach, ως μέντορας, ως supervisor. -2019-

Τζένη ΑνδρουκάκηCoach & HR Professional – Self-Employed

Ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα ιδιαίτερα επιφυλακτική για αρκετούς λόγους. Με χαρά ανακάλυψα πως δεν είχα κανένα λόγο να είμαι επιφυλακτική. Εντυπωσιάστηκα πόσο γρήγορα μπήκα στο πνεύμα του coaching και πόσο με βοήθησε και εμένα προσωπικά να δω κάποια πράγματα διαφορετικά. Είτε το εξασκήσω επαγγελματικά είτε όχι, θεωρώ πως κέρδισα ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για καλύτερο μέλλον. -2019-

Σαπφώ ΠαλαιολόγουΕλεύθερη Επαγγελματίας

Τα προγράμματα coaching που παρακολούθησα στην Positivity, αποτέλεσαν για εμένα ευκαιρίες μάθησης και πρακτικής εξάσκησης που οδήγησαν σε προσωπικές δυνατές επιγνώσεις και με βοηθούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο διαδραστικός – βιωματικός τρόπος με τον οποίο γίνονται τα εργαστήρια, βοηθά εξαιρετικά στην αφομοίωση των γνώσεων και των μοντέλων-θεωριών. Ο Άγγελος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δάσκαλος και κάθε συναναστροφή μαζί του αποτελεί όφελος. Είμαι χαρούμενη που μέσω εκείνου γνώρισα πολύ αξιόλογους ανθρώπους και νοιώθω πλέον πως ανήκω στην οικογένεια της Positivity Coaching. -2018-

Ιωάννα ΒομπίρηGroup HR Talent Acquisition & Development Expert Mellon Group

Το diploma in Positivity Coaching ειναι ένα προγραμμα που σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις μαθητικές. Οι γνώσεις που μπορεί κάποιος να λάβει απο ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία αλλά και η αλληλεπίδραση με επιλεγμένους συμφοιτητές, δίνουν τα κατάλληλα εφόδια. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα είτε για κάποιον που θέλει να γίνει, ή που ήδη ειναι coach και θέλει να επεκτείνει τις γνωσεις του. -2018-

Απόστολος ΠλυτάςArea Sales Manager TNT